Коледен благотворителен концерт

На 17 декември 2019 година в 90 СУ „Ген. Хосе де Сан Мартин“ се проведе Благотворителен коленден концерт, в който участие взеха ученици от почти всички класове в училището. Програмата бе изпълнена с много песни, танци, стихотворения, драматизации на Коледна тематика. Специални поздрави отправиха децата от Фолклорен ансамбъл „Люлин“ и Клуб за изкуства „Терпсихора“.

На празника бяха наградени учениците, постигнали високи резултати в национални състезания и вътрешни конкурси за училището.
Специален плакет, в знак на признателност за работата, подкрепата и отношението към училището, получиха и председателя на Училищното настоятелство г-жа Елеонора Тодорова и председателя на Обществения съвет г-жа Даря Русева. Награден беше и екипът от начални учители за своите постижения и развитието на иновацията в училището.

Всички присъстващи имаха възможността да си закупят ръчно изработени украси и картички за предстоящите празници, като средствата от благотворителната кампания ще отидат за обновяване на новата интерактивна зала в училището.

Благодарим на всички, които се включиха!