Останете си у дома!
Скъпи родители, както вие, така и целият ни екип сме силно загрижени за образователните потребности на учениците. Положението в страната е извънредно и предписанията са всички да си останем в домовете. Използвайте времето със семейството си  да направите всички онези неща, които отдавна отлагате. Наистина живеем в изключително динамично време.Разбира се, не е необходимо да отделяте целия ден за семейни дейности, все пак всеки има нужда от време за себе си – не се страхувайте да си го подарите! Времето с децата не е количествена величина, а по- скоро качествена!
Отделете време за семейни игри, за приказки , за семейни филми, хранете се всички заедно на една маса, общувайте без намеса на технологиите.
Качественото време прекарано със семейството създава у децата усещане за безопостност, за сплотености принадлежност, за  спокойствие!
Различни са семейните дейности спрямо интересите на отделните хора и спрямо възрастта на децата в семейството.
Ние сме свързани помежду си и не само по отношение на образователния процес, нито пък само в криза!
Предлагам ви следните ел. сайтове : 1. www.funtazia.bg- на него ще откриете над 100 интересни безплатни игри и активности за развиване емоционалната интелигентност за деца и родители;
2. LADYZONE.BG-  100 сайта за безплатно сваляне на книги:
3.PURVITE7.BG- 14 незабравими аудио приказки
С пожелания за успех!
received_521654515456128