Благотворителен концерт и базар

.

.

Благотворителен концерт и базар в подкрепа на центъра „раСТЕМ“

.

в 90 СУ “Ген. Хосе де Сан Мартин”.

.

.

.

.

На 28.05.21 г. се проведе благотворителен концерт и арт базар, свързани с амбициозния проект, изграждане на СТЕМ център, който до момента няма аналог по своя замисъл и изпълнение не само в София, а и в цялата страна.

.

Благотворителната инициатива се превърна в истински празник за цялата общност на 90. СУ “Ген. Хосе де Сан Мартин”. 

.

В концерта  взеха участие ученици, учители и музиканти.

.

Учениците зарадваха родителите  и гостите със своето по детски невинно и излъчващо радост изпълнение. Те пяха, рецитираха стихове и танцуваха, като през цялото време виждаха и чувстваха  подкрепата на  своите учители.

.

Нашият учител по английски език  Михаил Пасков изпя песента на Джон Ленън, а г-н Пеев, зам-директор АСД изпя песента  на Michael Bubble – Feeling Good, под акомпанимент на струнен квартет и г-жа Пеева, нашия учител по музика.

.

А какво е един празник без народно творчество? Фолклорният ансамбъл с ръководител Дарина Владимирова зарадваха гостите с феерия от народни песни и танци.

.

На благотворителния арт базар учениците предлага произведения на изкуството, изработени от тях и техния учител по изобразително изкуство г-жа Антонова.

.

Благотворителният концерт и базарът в подкрепа на СТЕМ центъра се увенча с успех не само като емоция, но и със събраните средства.

.

Резултатът от нашата инициатива е 1508 лева и седемдесет стотинки. Благодарим на всички родители и гости, които се включиха в събитието и ни подкрепиха!

.

.

.

.

.