Посрещане на новата учебна 2023/2024 година

Първият звънец удари в 90 СУ „Ген. Хосе де Сан Мартин“! Учебната година започна празнично и с трепет за нови знания.

Това бе един различен 15 септември, но отново изпълнен със светлината на пътя към знанието.

Моменти на вълнение сподели г-жа Емилия Иванова, дългогодишен директор на 90 СУ „Ген. Хосе де Сан Мартин“, когато обяви своето пенсиониране и представи новият директор г-жа Йорданка Неделчева.

Последен работен ден от професионална дейност в сградата на 90 СУ. Училище, което с огромна чест и отговорност бе управлявано от нея. Толкова дълги година на единност, екипност и споделени щастливи мигове. Тонове сбъднати проекти и прекрасен завършек на тази част от живота, на тази необикновена жена!

А сега училището е поверено на също толкова сърцат човек, отдаден на каузата „90 СУ“, а г-жа Иванова е удовлетворена от свършеното и спокойна за бъдещето на училището, което толкова обича. Със сигурност част от сърцето и ще остане завинаги тук, на улица „Стефана Клинчарова“№ 3. Благодарим Ви, г-жо Иванова за всички съвети, решения и за любовта към образованието! Благодарим и на г-жа Неделчева, която осъзнато пое голямата отговорност да ръководи училището и да го преведе през следващите сериозни предизвикателства!

УСПЕХ НА ВСИЧКИ! Усмихната и ползотворна, творческа и вдъхновена учебна година!

.