Първата SPIRIT COOL Библиотека отвори врати в нашето училище SPIRIT Трансформации. COOL Библиотеки.

ПРЕДСТАВИ СИ ПОЛОВИН МИЛИОН!

Но не в пари, а в бъдеще…

500 000 деца учат в българските училища.

ПРЕДСТАВИ СИ КОЛКО ВАЖНА СРЕЩА Е ТОВА!

Сега си представи и мястото на срещата им с книгите – УЧИЛИЩНАТА БИБЛИОТЕКА

…място от миналото с прашни рафтове вместо светло и цветно пространство.

DSC_0931

ДЕЦАТА И КНИГИТЕ ЗАСЛУЖАВАТ ПО-ЩАСТЛИВИ СРЕЩИ!

Spirit Transformacii_Sofia_proces

SPIRIT FINE PAINTS поставя началото на тези срещи с проекта Spirit Трансформации – COOL Библиотеки и първа интериорна промяна в нашето училище – от остаряло и мрачно помещение  библиотеката ни бе преобразена в модерно и цветно пространство. Защото комфортната и хармонична среда е от водещо значение за трансформация и на детската нагласа към училищната библиотека, книгите и четенето.

Spirit Transformacii_Sofia_proces (4)

В колаборация с екип от интериорно студио ShkafA и визуалните артисти Arsek и Erase, SPIRIT реализира проект за модерно и функционално пространство. Мебелите се замениха с изцяло ново обзавеждане, а организацията в подредбата създаде подходящо място както за тихо четене, така и за оживени социални събития и срещи с любими автори. Arsek и Erase превърнаха една от стените в цветно произведение на изкуството, а останалите се освежиха с ярката палитра на интериорните бои SPIRIT FINE PAINTS. Не на последно място – издателство CIELA осигури книги със съвременна литература за деца и предстоящи книжни срещи със съвременни автори.

Vision 3.effectsResult.effectsResult

Официалното откриване на библиотеката на 90 Средно училище “Ген. Хосе де сан Мартин” ще се проведе на 18 септември 2019 г., сряда, от 11:00 ч.

Официални гости на събитието ще бъдат изпълнителният директор на Оргахим – г-н Момчил Бояджиев, главният редактор на CIELA – г-н Захари Карабашлиев и писателят Мартин Колев.

 

SPIRIT ТРАНСФОРМАЦИИ – COOL БИБЛИОТЕКИ.

ДОБРА СРЕЩА ЗА ДЕЦАТА И КНИГИТЕ.